اطلاعیه شماره 5 - (شروع برگزاری آزمایشی کلاس های آنلاین و لیست کلاسها)
موضوع: حوزه ریاست, آموزش, فناوری اطلاعات
تاریخ : 99/01/23

(شروع برگزاری آزمایشی کلاس های آنلاین)

قابل توجه کلیه اساتید و دانشجویان محترم:
پیرو اطلاعیه شماره ۳ و برنامه ریزی های انجام شده برای شروع برگزاری کلاس های آنلاین، به اطلاع می رساند:

1- شروع برگزاری آزمایشی با نرم افزار Adobe connect برای کلاس های آنلاین، از فردا یکشنبه 24 فروردین ماه مطابق راس ساعت کلاس در تصویر مربوطه خواهد بود.

2- ابتدا اساتید و دانشجویان عزیز، فایل pdf و تصویری آموزش کار با محیط نرم افزار ادوبی کانکت adobe connect  و بر اساس آن نرم افزارهای مورد نیاز خود را از آدرس زیر دانلود نمایید.
 "سربرگ‌ آموزش مجازی (نوار آبی رنگ بالای سایت) "

3- لطفا در زمان ورود و کار در کلاس های آنلاین به هیچ وجه از نرم افزارهای پراکسی، فیلتر شکن یا vpn استفاده نکنید.

4- دانشجویان محترم، پس از نصب نرم افزارهای موردنظر و ورود به آن، لینک کلاس مربوطه را از جدول پیوستی برداشته و در مکان آدرس لینک درخواستی در نرم افزار درج کرده و پس از ورود با ثبت نام و نام خانوادگی خود به انگلیسی، فعلا تا بارگذاری سرور اختصاصی به عنوان مهمان Guest ، راس ساعت مربوطه به آن درس ورود و به کلاس بپیوندید.
(نام کاربری و پسورد اساتید گرامی توسط آقای اعظمی به اطلاع ایشان خواهد رسید)

خواهشمند است کلیه موارد فوق را رعایت و اجرا نمایید، ولی در صورت داشتن هرگونه ابهام، سوال یا اشکال فنی برای ورود به نرم افزار، در تلگرام به آی دی های زیر پیام ارسال فرمائید.

@M_Choubineh    انفورماتیک
@Hamid_movahhed   روابط عمومی
@hodjat61    آموزش

(روابط عمومی موسسه آموزش عالی توس)