اطلاعیه شماره 6 - راه اندازی سرور اختصاصی آموزش مجازی آنلاین برای موسسه آموزش عالی توس
موضوع: حوزه ریاست, آموزش, امور دانشجویی, فناوری اطلاعات
تاریخ : 99/01/28

اطلاعیه شماره 6

راه اندازی سرور اختصاصی آموزش مجازی آنلاین برای موسسه آموزش عالی توس:

به اطلاع کلیه اساتید و دانشجویان عزیز می رساند، به حمدالله با پیگیری های مکرر حوزه ریاست و واحد انفورماتیک و معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی موسسه آموزش عالی توس، سرور اختصاصی برای برگزاری کلاس های آنلاین موسسه در محیط نرم افزار ادوبی کانکت پس از یک هفته برگزاری آزمایشی، راه اندازی گردید.

لذا دانشجویان محترم از تاریخ 99/1/29 (جمعه) جهت اتصال به کلاس های درسی آنلاین خود، از قسمت اخبار یا ( سایت موسسه - قسمت گروههای درسی - کلاس های آنلاین ) لینک کلاس خود را از برنامه دروس آنلاین همان روز بردارید (لینک زیر)

و  پس از ورود به نرم افزار ادوبی کانکت، یوزر و پسورد خود را طبق فرمت ذیل وارد و به کلاس درس آنلاین خود وارد شوید:

user:شماره دانشجویی@toos.ac.ir
pass:شماره ملی (بدون صفر اول)

(واحد آموزش و انفورماتیک موسسه آموزش عالی توس)