گردهمایی اساتید گروه های آموزشی در آغاز سال تحصیلی 96-1395
موضوع: حوزه ریاست, آموزش, امور فرهنگی, امور دانشجویی
تاریخ : 95/07/11

گردهمایی اساتید گروه های آموزشی در آغاز سال تحصیلی 96-1395

با عنایت به الطاف خداوند متعال مراسم گردهمایی اساتید گروه های آموزشی در آغاز سال تحصیلی 96-1395 در عصر جمعه 95/07/09 در محل موسسه آموزش عالی توس با اقامه نماز مغرب و عشا آغاز گردید.

پس از نماز مراسم در سالن اصلی با تلاوت آیاتی از قرآن کریم شروع و در ادامه اجرای مراسم جناب آقای صفرزاده مدیر محترم امور فرهنگی ضمن خوش آمد گویی به اساتید محترم، سرپرستِ محترمِ موسسه آموزش عالی توس جناب آقای امینیان را جهت سخنرانی به جایگاه دعوت نمودند.

جناب آقای امینیان ضمن تبریک شروع سال تحصیلی 96-1395 به مدعوین گرامی به اختصار اهداف و چشم انداز کلی یکساله موسسه را شرح و از موسسه آموزش عالی توس به عنوان اولین مرکز آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی که دارای سند توسعه راهبردی یکساله می باشد نام برده و به سهم بالای این مجموعه در دارابودن هیات علمی توانمند و حضور 10 استاد تمام دانشگاه در بین اعضای محترم هیات موسس و هیات امنا اشاره و توجه حاضرین را به این نکته معطوف داشتند که اسامی تعدادی از این چهره های مطرح علمی و اعضا هیات امنا از جمله جناب آقای دکتر بزرگ نیا ریاست هیات امنا در گزارشی با عنوان اساتید برجسته و چهره های علمی نمونه از سوی دانشگاه فردوسی مشهد منتشر شده است.

ایشان در پایان عرایضشان برای همه عزیزان آرزوی سربلندی و سلامت نمودند.

پس از اتمام سخنان سرپرست محترم مراسم با ارایه گزارش از سوی معاونت محترم آموزشی سرکار خانم دکتر سرسرابی در راستای اهداف و وظایف حوزه معاونت آموزشی ادامه یافت و ایشان رویکردهای مختلف جهت پیشبرد سند توسعه یکساله و بهبود روند آموزش، نحوه جذب دانشجو و همچنین نخبه پروری و هدایت دانشجویان علاقمند به تحقیق و پژوهش در جهت نیل به اهداف بلند مدت موسسه آموزش عالی توس را نقطه هدفِ اصلی برای حوزه معاونت آموزشی اعلام نمودند.

در ادامه مسئول محترم حراست جناب آقای مهندس عباسی مطالبی را عنوان که به صورت تیتر وار به شرح زیر می باشد:

1- آشنائی با حراست

2- توجه به هدف و آینده (ما کجا هستیم و به دنبال چه هستیم؟)

3- اسناد توسعه آموزش عالی کشور

4- اهمیت احیای روحیه علمی و دوری از مدرک گرایی

5- بررسی مسائل داخلی و بین المللی

6- انواع تامین امنیت و لزوم ارتباط با حراست

سپس جلسات هر گروه آموزشی با حضور مدیران گروه و اعضای هیات علمی و اساتید حق التدریس هر رشته برگزار و در پایان با پذیرایی شام خاتمه یافت.