گردهمایی دانشجویان جدید ورودی 1395
موضوع: حوزه ریاست, آموزش, امور دانشجویی
تاریخ : 95/07/11

گردهمایی دانشجویان جدید ورودی 1395

با عنایت به الطاف خداوند متعال مراسم گردهمایی دانشجویان جدید (ورودی 1395) در روز جمعه 95/07/09 از ساعت 8 صبح در محل موسسه آموزش عالی توس برگزار شد.

مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز و در ادامه ی اجرای مراسم جناب آقای صفرزاده مدیر محترم امور فرهنگی ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان، سرپرستِ محترمِ موسسه جناب آقای امینیان را جهت سخنرانی به جایگاه دعوت نمودند.

جناب آقای امینیان ضمن تبریک شروع سال تحصیلی 96-1395 به مدعوین و دانشجویان گرامی به اختصار اهداف و چشم انداز کلی یکساله موسسه را شرح و از موسسه آموزش عالی توس به عنوان اولین مرکز آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی که دارای سند توسعه راهبردی یکساله می باشد نام برده و به سهم بالای این مجموعه در دارابودن هیات علمی توانمند و حضور 10 استاد تمام دانشگاه در بین اعضای محترم هیات موسس و هیات امنا اشاره و توجه حاضرین را به این نکته معطوف داشتند که اسامی تعدادی از این چهره های مطرح علمی و اعضا هیات امنا از جمله جناب آقای دکتر بزرگ نیا ریاست هیات امنا در گزارشی با عنوان اساتید برجسته و چهره های علمی نمونه از سوی دانشگاه فردوسی مشهد منتشر شده است.

پس از اتمام سخنان سرپرست محترم مراسم با ارایه گزارش از سوی معاونت محترم آموزشی سرکار خانم دکتر سرسرابی در راستای اهداف و وظایف حوزه معاونت آموزشی ادامه یافت و ایشان رویکردهای مختلف جهت پیشبرد سند توسعه یکساله و بهبود روند آموزش، نحوه جذب دانشجو و همچنین نخبه پروری و هدایت دانشجویان علاقمند به تحقیق و پژوهش در جهت نیل به اهداف بلند مدت موسسه آموزش عالی توس را نقطه هدفِ اصلی برای حوزه معاونت آموزشی اعلام نمودند.

در ادامه مسئول محترم حراست جناب آقای مهندس عباسی نیز مطالبی را مرتبط با حیطه ی کاری و وظایف واحد حراست جهت آشنایی بیشتر دانشجویان عنوان داشتند.

سپس سرکار خانم مهندس آفرنده مدیر پژوهشی و  امور دانشجویی موسسه آموزش عالی توس گزارشی از خدمات و فعالیتهای حوزه پژوهشی و امور دانشجویی ارایه و در خصوص پرتال تغذیه، کارآموزی دانشجویان و فعالیتهای کمیته های علمی توضیحاتی را اعلام نمودند.

در پایان، جلسات هر گروه آموزشی با حضور مدیران گروه ها و اعضای هیات علمی و دانشجویان هر رشته برگزار و در مراسم با انجام پذیرایی خاتمه یافت.