اطلاعیه شماره ۲ موسسه آموزش عالی توس
موضوع: حوزه ریاست, آموزش, حسابداری, کتابخانه, امور پژوهشی, امور فرهنگی, امور دانشجویی, فناوری اطلاعات
تاریخ : 99/01/14

اطلاعیه شماره ۲ موسسه آموزش عالی توس

اساتید، همکاران و دانشجویان محترم موسسه آموزش عالی توس، با سلام و تبریک مجدد سال نو و آرزوی سلامتی و شادی در این ایام، به اطلاع می رساند:

۱-  پیرو مصوبه ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا و الزام به رعایت طرح فاصله گذاری اجتماعی و نیز مصوبه شورای سیاستگذاری سلامت،  موسسه تا ۲۱ فروردین ماه تعطیل است و پاسخگوی ارباب رجوع نخواهیم بود. لذا متعاقبا زمان بازگشایی و پاسخگویی واحد اداری، اطلاع رسانی خواهد شد.

۲-  همچنین پیرو اطلاعیه های قبلی و با توجه به بخشنامه جدید وزارت علوم (شماره ۲/۸۶۳  تاریخ ۱۱ فروردین ماه ۹۹) که در آن بر عدم تعطیلی ترم و ادامه کلاسها به شکل مجازی در کلیه دانشگاههای سراسر کشور، تاکید نموده است، به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند نیمسال دوم تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ جزو دوره تحصیلی فعال دانشگاه محسوب شده و ادامه نیمسال جاری با در نظر گرفتن شرایط جدید و تهیه زیرساخت های #آموزش_مجازی_آنلاین و آفلاین در موسسه آموزش عالی توس، فراهم گردیده است و اساتید آماده هستند که از روز شنبه ۲۳ فروردین ماه مطابق برنامه کلاسی هفتگی، برخی کلاسها را به شکل مجازی #آنلاین در ساعت هماهنگ شده و برخی هم به شکل #آفلاین (بارگذاری فایل آموزشی) برگزار نمایند.

۳- حضور مجازی دانشجویان عزیز در کلاس های آنلاین، ضروری است. البته در صورتیکه به دلیل مشکلات فنی و یا ناشی از اینترنت نتوانند در کلاس شرکت نمایند، موسسه به منظور رفاه دانشجویان گرامی در نظر دارد، فیلم کلیه کلاسهای مجازی را ضبط و با کمک اساتید و همکاران واحد انفورماتیک در سرور اختصاصی دیگر، حداکثر چند روز بعد از برگزاری کلاس بارگذاری و لینک دانلود فیلم کلاسها در اختیار دانشجویان قرار گیرد.

۴- جهت دروس عملی این ترم که امکان برگزاری آن ها بصورت مجازی وجود ندارد، بعد از صدور مجوز حضور فیزیکی دانشجویان در محیط کلاس، توسط ستاد مبارزه با کرونا، حداکثر تا پایان تابستان برگزار خواهد شد. طبیعتا نحوه برگزاری، بستگی به زمان اعلام وضعیت حضور خواهد داشت.

۵- در صورتیکه دانشجویی قصد حذف درس یا دروسی را از نیمسال جاری داشته باشد، امکان درخواست آن، چند هفته بعد از برگزاری کلاس های مجازی بصورت الکترونیکی در پرتال دانشجویی فعال خواهد شد. لذا شرایط حذف درسها متعاقبا اطلاع رسانی خواهد گردید.

۶- قطعا برگزاری کلاس های مجازی در شرایط فعلی، ضمن حفظ ارتباط آموزشی و علمی دانشجویان، موجبات ارتباط اجتماعی بیشتر اساتید با دانشجویان و خود دانشجویان با هم شده که قطعا این شرایط از نظر آرامش روانی به بهبود شرایط برای دانشجویان و خانواده های محترمشان کمک خواهد کرد.

۷- علاوه بر بستر آموزش مجازی موسسه، تمامی اساتید و مدیران محترم گروه، از سایر بسترهای مناسب از قبیل شبکه های اجتماعی، در ارتباط مستمر با دانشجویان و پاسخگوی سوالات و موارد تکمیلی می باشند. ان شاءالله این بسترها باعث تعامل بیشتر دانشجویان با یکدیگر و ایجاد هم افزایی و در نهایت کمک به ارتقای کیفیت آموزشی شود، لذا جهت دریافت اطلاعیه ها و فایل های آموزشی و عضویت در گروههای درسی با اساتید مربوطه، لطفا فورا پیام رسان های تلگرام و واتساپ را نصب و در کانال زیر عضو شوید.
@toosinstitute

۸- در اطلاعیه بعدی نحوه ورود به سامانه آموزش مجازی آنلاین، توضیح داده خواهد شد و اساتید و دانشجویان گرامی به سهولت با استفاده از نام کاربری ( که اعلام خواهد شد) به پنل کاربری کلاسهای آنلاین، وارد خواهند شد.

۹- در حال حاضر همکاران واحد رایانه و حوزه آموزشی در حال تعریف کلاسهای آموزشی و تفکیک آنها جهت برگزاری بصورت آنلاین و آفلاین هستند.

امیدواریم تمام برنامه ریزی ها و تلاشهای مختلفی که در یک ماه اخیر با صرف هزینه های اضافی نسبت به کلاس های حضوری، به منظور ایجاد زیر ساخت آموزش مجازی صورت گرفته، موجبات جلب رضایتمندی دانشجویان عزیز برای برگزاری مطلوب این دوره را فراهم نماید. لیکن از کلیه دانشجویان گرامی درخواست می شود که در صورت مشاهده مشکل، مراتب را جهت حل سریع آن به اساتید و مدیر گروه محترم در گروههای ایجاد شده تلگرامی و واتساپی خود و یا روابط عمومی موسسه اطلاع دهند.

برای خانواده بزرگ موسسه آموزش عالی توس، سلامتی و موفقیت روزافزون و شادی در کنار خانواده های عزیز را آرزومندیم.

(روابط عمومی موسسه آموزش عالی توس)