اطلاعیه مهم - تعطیلی موسسه آموزش عالی توس در روزهای پنجشنبه ۱۵ و شنبه ۱۷ اسفند ماه
موضوع: حوزه ریاست, آموزش, حسابداری, کتابخانه, امور پژوهشی, امور فرهنگی, امور دانشجویی, فناوری اطلاعات
تاریخ : 98/12/14

تعطیلی موسسه آموزش عالی توس در روزهای پنجشنبه ۱۵ و شنبه ۱۷ اسفند ماه

ستاد ویژه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، در راستای اقدامات پیشگیرانه به منظور حفظ سلامت کارمندان و کاهش ترددهای درون شهری، ادارات و دستگاه‌های اجرایی خراسان‌رضوی به استثناء مراکز ارائه دهنده خدمات درمانی، بهداشتی و امدادی را در روزهای پنجشنبه ۱۵ و شنبه ۱۷اسفندماه تعطیل کرد.

این تصمیم بنا به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان متولی حوزه بهداشت و سلامت استان و با تایید استاندار خراسان رضوی اتخاذ شده است.

به هم‌استانی‌های گرانقدر توصیه اکید می‌شود، از ترددهای غیر ضروری در سطح شهر و مسافرت، جدا خودداری و برای حفظ سلامتی خود در منزل استراحت کنند.