اطلاعیه معاونت آموزشی در خصوص نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹
تاریخ : 99/06/04

فوری:
اطلاعیه_معاونت_آموزشی در خصوص نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

با توجه به افزایش شیوع بیماری کرونا و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و بخشنامه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص برگزاری کلاسهای درس، به اطلاع می‌رساند کلیه کلاس‌های نیمسال اول موسسه آموزش عالی توس بصورت غیرحضوری و مجازی برگزار خواهد گردید. در این باره، توجه دانشجویان محترم را به مطالب مهم زیر جلب می نماید:

1) دروس هر رشته در قسمت دروس ارائه شده در پرتال دانشجویی مطابق سنوات قبل ثبت شده اند.

2) انتخاب واحد مطابق برنامه زمان بندی اعلام شده در تقویم آموزشی موسسه همچون گذشته توسط دانشجویان گرامی انجام خواهد پذیرفت.

3) لازم است دانشجویان در صورت نیاز به مشورت، راهنمایی های لازم را از طریق فضای مجازی و تلفن و شیوه های غیرحضوری که پیش از این به اطلاع شان رسیده است، از مدیران گروه و اساتید راهنما دریافت نمایند.

4) تاکید می گردد از هرگونه حضور غیرضرور در موسسه اجتناب شود.

5) شایان ذکر است کلیه دروس بصورت آنلاین در بستر نرم افزار ادوبی کانکت برگزار خواهد گردید و حضور کلیه دانشجویان در کلاس آنلاین الزامیست.

6) خاطر نشان می‌سازد، شیوه‌نامه آموزش الکترونیکی موسسه آموزش عالی توس در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ مطابق با شیوه نامه مبسوط آموزش الکترونیکی دانشگاه فردوسی مشهد خواهد بود. این شیوه‌نامه در سایت موسسه قابل دسترسی است.

7) لازم به یادآوری است، شروع انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹، از ۱۲ شهریورماه (به ترتیب ورودی) مطابق تقویم آموزشی ارائه شده خواهد بود.

(معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی موسسه آموزش عالی توس )